شنبه 15 آذر 1404
تاریخ : شنبه 15 آذر 1404
کد 9283

بازدید رئیس کل دادگستری استان تهران از واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی صفادشت شهرستان ملارد

رئیس کل دادگستری استان تهران از ۳ واحد تولیدی در شهرک صنعتی صفادشت و ناحیه صنعتی دهک بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، علی القاصی مهر، رئیس کل دادگستری استان تهران با حضور در شهرک صنعتی صفادشت و ناحیه صنعی دهک شهرستان ملارد از بخش‌های مختلف ۳ واحد‌ تولیدی این شهرک صنعتی بازدید و در جریان مشکلات پیش روی آنان قرار گرفت.
بر اساس این گزارش بخش های مختلف این سه واحد مورد بازدید و سرکشی قرار گرفته و توضیحات پیرامون مراحل تولیدات و برخی مشکلات و مسائل پیشرو توسط مدیران عامل این واحدها برای وی صارائه گردید.
شایان ذکر است، بازدید و سرکشی از واحدهای تولیدی و صنعتی استان تهران بررسی مشکلات و رفع موانع پیش روی تولید کنندگان از نزدیک در دستور کار دستگاه قضائی قرار دارد تا ضمن ایجاد اشتغال زمینه رشد تولید نیز فراهم شود.
سید اصغر تقوی فرماندار ملارد، رضازاده رئیس دادگستری، جهانشیری دادستان، سهراب خان بازرس منطقه یک کشوری سازمان بازرسی، نوفرستی رییس دادگاه صفادشت و جمعی از مسئولان استانی و محلی، القاصی مهر را در این بازدیدها همراهی می کردند.
 
  • نوشته شده
  • در شنبه 15 آذر 1404
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 5
Aa