En
تاریخ : شنبه 21 تير 1399
کد 4556

شهروندان ملاردی تخلفات مربوط به عدم رعایت بهداشتی واحدهای پخت نان را اطلاع دهند.

رئیس اتحادیه نانوایان شهرستان ملارد گفت: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا عدم رعایت پروتکل های بهداشتی در واحدهای پخت نان، از طریق سامانه شبانه روزی ۱۲۴ یا شماره تماس ۶۵۱۵۲۸۰۱ یا ۶۵۱۰۵۶۸۳ با بازرسی در میان بگذارند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، ایمان بهرامی رئیس اتحادیه نانوایان شهرستان ملارد در حاشیه جلسه کارگروه آرد ونان این شهرستان گفت: واحدهای نانوایی توسط بازرسان اتحادیه، اتاق اصناف و اداره صمت به صورت مستمر در مناطق شهری و روستایی مورد بازرسی قرار می‌گیرند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف عدم رعایت پروتکل های بهداشتی و گران فروشی مطابق قانون با واحدهای خاطی رفتار خواهد شد.
بهرامی بیان کرد: برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در واحدهای نانوایی مواد ضد عفونی کننده و موارد بهداشتی به همه واحد ها ارائه شده است و افراد داخل نانوایی نباید به هیچ عنوان با مشتریان ارتباط داشته باشند.
وی افزود:در این راستا بازرسی‌ها با اولویت رسیدگی به شکایات مردمی انجام می‌شود و شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف،
از طریق سامانه شبانه روزی  ۱۲۴ یا شماره تماس ۶۵۱۵۲۸۰۱ یا ۶۵۱۰۵۶۸۳
 در اسرع وقت و کمترین زمان ممکن مورد رسیدگی قرار گیرد.
 
  • نوشته شده
  • در شنبه 21 تير 1399
  • توسط روابط عمومی فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 16