شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 22 دي 1400
کد 6041

جلوگیری از تخلیه سالانه بیش از 96 هزار متر مکعب آب از سفره های آب زیرزمینی

مدیر امور منابع آب شهریار، ملارد و قدس گفت: با انسداد چهار حلقه چاه غیر مجاز طی هفته گذشته از خروج بیش از 96 هزار متر مکعب آب از سفره های زیرزمینی این امور جلوگیری شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "محمدرضا گیتی پژوه" با اعلام مطلب فوق، افزود: با تلاش گروه گشت و بازرسی و با همکاری کارشناسان حقوقی و اخذ دستور قضایی طی هفته گذشته، چهار حلقه چاه غیرمجاز در شهرستان ملارد با مجموع عمق 250  متر و دبی 2 لیتر بر ثانیه پر و مسدود شد.
وی با بیان اینکه این تعداد چاه ها در جهت اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی آب های زیرزمینی و صیانت از منابع آبی پر و مسدود شده است، تصریح کرد: با انجام این عملیات از خروج سالانه  96 هزار و  752 متر مکعب آب از سفره های زیرزمینی این امور جلوگیری خواهد شد. 
مدیر امور منابع آب شهریار، ملارد و قدس در پایان ضمن تاکید بر ارتباط خوب و همکاری تنگاتنگ دستگاه قضایی برای برخورد با متخلفان و متجاوزان به منابع آب های سطحی و زیرزمینی، خاطر نشان کرد: امور منابع آب شهرستان شهریار بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب های سطحی و زیر زمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد نمود

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 22 دي 1400
  • توسط علی رستمی/ابفا/فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 1
Aa