همزمان با نزدیک شدن به ایام الله دهه مبارک فجر برنامه های فرهنگی هنری انجمنهای شهرستان ملارد تشریح شد
به گزارش روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ملارد ، جلسه هماهنگی برگزاری برنامه های اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در دهه فجر انقلاب اسلامی در مورخه بیست و ششم دیماه با حضور عباس صیادی رییس انجمن موسیقی،محمد یزدی رییس انجمن نمایش، علی اکبر ابراهیمی رییس انجمن تجسمی ،اکرم گلبان مسئول انجمن ادبی و مجید حری رییس انجمن خوشنویسان در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملارد برگزارشد.
امیر اسماعیل پورروشن رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملارد ، ضمن خیر مقدم خدمت حاضرین گفت : خواسته ملت ایران برای تغییر سرنوشت خودبه رهبری امام (ره) در دهه فجر تحقق پیدا کرد و ما موظفیم و باید سعی و تلاش کنیم تا با انعکاس مناسب این اتفاق موجبات روشنگری این قیام تاریخی را برای نسل های بعدی انقلاب فراهم کنیم.
ایشان اضافه کرد با توجه به سیاستهای مدیر کل محترم دکتر خراسانی زاده مبنی بر مشارکت مردم در برنامه های فرهنگی هنری از انجمنها درخواست کرد با همت تشکلهای مردم نهاد دستا وردهای انقلاب اسلامی هر چه با شکوه تر به ملت بزرگ ایران اسلامی نشان داده شود و با استفاده از ظرفیتهای فرهنگی و هنری امید،نشاط و انگیزه در بین جوانان گسترش یابد
در ادامه روئسای انجمنها ی فرهنگی و هنری به ارائه برنامه های خود در دهه مبارک فجر پرداخته و همکاری سایر دستگاههای فرهنگی هنری شهرستان را جهت برگزاری هر چه بهتر برنامه های ایام الله دهه فجر را خاستار شدند.
گفتنی است نمایش فیلمهای سینمایی و مستند با استفاده از ظرفیت سالن اداره، برپایی نمایشگاه عکس پیروزی انقلاب اسلامی، برگزاری جشنواره ادبی شعر ماه تا خورشید ، برگزاری نمایشگاه خوشنویسی ،اجرای تئاتر خیابانی ، رونمایی از کتاب و برگزاری نشستهای قصهگویی و نقد کتاب با موضوع انقلاب اسلامی ازجمله پیشنهادهای اعضا در این نشست بود.