به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد همزمان با ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س)، مهندس کریمی سرپرست فرمانداری شهرستان ملارد بهمراه حجت السلام والمسلمين خوباني امام جمعه محترم شهرستان و داود خادم رئیس اداره بهزیستی با خانواده توانخواهان دارای معلولیت دیدار نمودند.
در این دیدار از منزل کودک توانخواه جسمی حرکتی ، بينايي و شنوايي شدید و منزل سرپرست خانوار با معلوليت جسمي حركتي شديد بازديد شد که طي آن این عزیزان درخواستها و مشكلات خود را مطرح نمودند.
در حاشیه این دیدار مهندس کریمی سرپرست فرمانداری شهرستان ملارد ضمن تاكيد بر عمده ترين مشكل مددجويان كه مسئله اشتغال مي باشد گفت: پس از اشتغال، مشكلات معيشتي ، كمك هزينه هاي درمان با توجه به شرايط جسمي معلولين، كمك هزينه هاي تحصيلي و …. قرار دارند كه با توجه به شدت نياز و اولويت بندي و بررسي مددكاران حوزه هاي تخصصي اقداماتي بسیار مطلوبی صورت خواهد گرفت.