به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، با حضور کریمی سرپرست فرمانداری ملارد، حجت الاسلام خوبانی امام جمعه شهرستان، بیمارستان شهدای سلامت شهرستان ملارد با پذیرش بیمار آغاز به کار کرد.
مهندس کریمی، سرپرست فرمانداری شهرستان ملارد در حاشیه این بازدید گفت: طبق وعده ای که در چند روز گذشته به شهروندان محترم این شهرستان داده بودیم، از امروز فعالیت این بیمارستان به صورت آزمایشی شروع شده وآماده پذیرش بیماران می باشد .
وی با بیان اینکه نیروها مستقرشده و امکانات مورد نیاز تجهیز شده است، افزود: ارائه خدمات بهداشتی و درمانی تا افتتاح رسمی بیمارستان به صورت ازمایشی ادامه دارد.
کریمی ادامه داد: با هماهنگی های صورت گرفته با مسئولان استانی و کشوری، بیمارستان شهدای سلامت ملارد همزمان با عید مبعث به صورت رسمی افتتاح خواهد شد.