همزمان با ولادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز از جانباز شاغل در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملارد تقدیر و تجلیل شد
به گزارش روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ملارد، امیر اسماعیل پورروشن رئیس اداره در مراسم تجلیل از جانباز و ایثارگر که بهمناسبت روز جانباز برگزار شد، اظهار داشت: وظیفه مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی، تکریم نمودن ایثارگران و پاسداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب است.
وی با تشریح رشادتهای هشت ساله ایثارگران در نبرد نابرابر حزب بعث علیه ایران اسلامی، عنوان کرد: ایثارگری ایثارگران در آن دوران سبب شکست تاریخی برای دشمنان انقلاب و ایران شد.
گفتنی است: در این نشست از رشادت های قربانعلی نژاد توبنی جانباز و ایثارگر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملارد با اهداء لوح سپاس و هدیه قدردانی شد.