دوشنبه 3 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 14 فروردين 1401
کد 6502

جزئیات انفجار گاز در محله سرآسیاب ملارد از زبان سرپرست فرمانداری این شهرستان

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، جابر کریمی سرپرست فرمانداری شهرستان ملارد با اشاره به جزئیات حادثه انفجار گاز در محله سرآسیاب این شهرستان گفت: متاسفانه ساعت  16:30 شب گذشته یک مورد ریزش ساختمان گزارش شد که  نیروهای اتش نشانی و امدادی در صحنه حضور پیدا کردند  که در این حادثه بر اثر انفجار گاز آبگرمکن، یک ساختمان سه طبقه 9 واحدی تخریب می شود.
وی ادامه داد:  شدت انفجار بالا بوده و به ساختمان های اطراف نیز خسارت وارد کرده است اما خوشبختانه در این حادثه با توجه به اینکه همه ساکنین در مسافرت نوروزی بودند، تلفات جانی نداشتیم.
 سرپرست فرمانداری و رییس مدیریت بحران شهرستان ملارد با بیان اینکه کارشناسان علت حادثه را نشت گاز شهری از آبگرمکن اعلام کردند که باعث انفجار و تخریب ساختمان سه طبقه شده است.
کریمی اظهارداشت: پیگیری اسکان موقت ساکنین و برآورد هزینه خسارت وارده اولیه از طریق کارشناسان ذیربط و سایر مراحل قانونی آن با قید فوریت در دستور کار مدیریت بحران این شهرستان می باشد

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 14 فروردين 1401
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 5
Aa