شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 27 فروردين 1401
کد 6617

انتقال پسماند ویژه دارویی از ملارد به سایت امحاء پسماندهای ویژه

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ملارد از انتقال پسماندهای ویژه یکی از شرکت های شهرک صنعتی صفادشت به منظور امحاء به شرکت ره پویان صالح خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ملارد، مهناز مدیریان با اعلام این خبر گفت: پسماند واکسن های تاریخ مصرف گذشته یکی از واحدهای صنعتی شهرک صنعتی صفادشت پس از اخذ مجوزهای لازم از طریق سامانه جامع محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست و با حضور کارشناس این اداره و نماینده شرکت امحاء پسماند، بارگیری و انتقال یافت. 

 وی افزود: دراین بارگیری واکسن های تاریخ مصرف گذشته به منظور امحاء به شرکت ره پویان صالح واقع در استان اصفهان انتقال یافت.

مدیریان در ادامه ضمن اشاره به ضرورت فرهنگ سازی و ارتقاء آگاهی صاحبان صنایع در خصوص مدیریت اصولی پسماندها،گفت: باتوجه به خطرات جبران ناپذیری که پسماندهای ویژه بر سلامتی انسان و محیط زیست وارد می کنند، رعایت قوانین و مقررات زیست محیطی در پیشگیری از انتشار هرگونه آلودگی و تهدید علیه بهداشت و سلامت مردم موثر خواهد بود .

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ملارد همچنین گفت: در پی رسیدگی به شکوائیه مردمی در خصوص آلودگی آب چاه های منطقه به سبب فعالیت غیر اصولی برخی واحدهای صنعتی، کارشناسان این اداره به منظور بررسی شکوائیه به محل مورد نظر مراجعه و اقدام به نمونه برداری از چاه و خروجی سیستم تصفیه فاضلاب واحدهای مستقر در اطراف محل مورد نظر کردند.

مدیریان در پایان با اشاره به ارسال نمونه های تهیه شده برای انجام آزمایشات لازم و تعیین میزان آلایندگی به آزمایشگاه اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران، خاطرنشان کرد: پس از دریافت نتایج، در صورت عدم تطبیق با استانداردهای ملاک عمل، وفق قوانین و مقررات زیست محیطی پیگیری های لازم انجام خواهد شد. 
 

  • نوشته شده
  • در شنبه 27 فروردين 1401
  • توسط فاطمه زرگر/اداره محیط زیست/فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 1
Aa