سه شنبه 4 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 11 ارديبهشت 1401
کد 6727

 بازدید معاونت برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری شهرستان ملارد از واحد های نیمه راکد

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، در راستای پیگیری مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ، و فعال سازی واحدهای نیمه راکد ، از شرکت پولادسازان  بازدید بعمل آمد .

مهرداد اینانلو معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری در بازدیدی که به همراه حسن خانی رئیس اداره صمت از این واحد انجام داد گفت : ضمن بررسی مسائل و مشکلات موجود که عمدتا موارد مربوط به مالیات و تامین اجتماعی می باشد ، هماهنگیهای لازم جهت طرح موضوعات در ستاد تسهیل استان ، صورت پذیرفت

همچنین  مقرر گردید اداره صنعت معدن شهرستان نسبت به پیگیری و تخصیص تسهیلات مورد نیاز شرکت مذکور ، اقدام نماید.

گفتنی است این شرکت درحال حاضر با 50 نفر نیروی انسانی در زمینه تولید تجهیزات پالایشگاهی و نیروگاهی  مشغول فعالیت می باشد که درصورت رفع مشکلات موجود ، قابلیت ایجاد اشتغال برای بیش از 200 نفر را دارا می باشد.

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 11 ارديبهشت 1401
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 2
Aa