سه شنبه 4 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 18 ارديبهشت 1401
کد 6768

بازدید معاونت فنی و عمرانی فرمانداری شهرستان از محل سکوی دپو موقت زباله ملارد 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، با توجه به دستور فرماندار مبنی بر پایش مستمر وضعیت سکوی موقت زباله شهر ملارد با رویکرد بهبود کیفی و بهداشتی و انتقال مستمر زباله ها و پسماندهای دپو شده به محل مرکز دفن اخترآباد ، عصر دیروز بازدیدی با حضور حامد سلمانی سرپرست معاونت فنی و عمرانی فرمانداری و علی تات مسئول سازمان خدمات موتوری شهرداری برگزار شد.

سلمانی در این بازدید ضمن تشکر از کاهش و مدیریت میزان دپوی پسماند در این محل و انتقال روزانه آن بر استمرار این موضوع و عدم دپو پسماند در محل تاکید نمود.

همچنین مقرر گردید شهرداری ملارد  از طریق سازمان سیما،منظر و فضای سبز شهری نسبت به بهسازی پیرامونی سکو و محوطه سازی آن؛ غرس نهال و ایجاد فضای سبز و بهبود وضعیت سیما ظاهری سکو اقدام نماید.

گفتنی است پس از انجام اقدامات اصلاحی، بازدید مشترک با حضور شهردار و معاونت فنی و عمرانی فرمانداری و رییس شبکه بهداشت از محل سکو به عمل آمده و نتیجه اقدامات در جلسه آتی کارگروه مدیریت پسماند شهرستان منعکس خواهد شد.

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 18 ارديبهشت 1401
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 4
Aa