به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، کارگروه آرد و نان شهرستان ملارد به ریاست جابر کریمی فرماندار شهرستان ملارد برگزار گردید.
در این نشست ارائه گزارش از آخرین وضعیت آرد و نان شهرستان و بررسی مسائل و موضوعات موجود در دستور کار قرار دارد.
کریمی فرماندار شهرستان ملارد در جلسه آرد ونان : نظارت ها باید کارشناسی شده و با شاخصه های درستی انجام شود.
وی افزود؛ اگر نظارت ها با شاخصه های صحیح صورت گیرد اثرگذاری بیشتری میتواند داشته باشد.
فرماندار اظهارداشت: توصیه میکنم از افرادی در نظارت ها استفاده شود که آگاهی نسبت به موضوع داشته باشند ، آموزش های لازم در این موضوعات داده شود و افرادی که جهت نظارت اعزام می شوند، هم به قوانین اشراف داشته و هم اطلاعات درستی از وظیفه ای که برایشان مشخص شده داشته باشند.
کریمی گفت: طبق تصمیم استاندار محترم باید ساعت کار هر واحد نانوایی 2 ساعت اضافه شود تا عرضه به مقدار لازم و بدون ازدحام صورت گیرد.