فرماندار ملارد:
قانون ملاک و معیار عمل دستگاه ها در ساخت و سازها باشد/ تابلوهای تبلیغ فروش ویلا و باغ از سطح شهرستان جمع آوری شود
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد نخستین جلسه اصلی ستاد ساماندهی، پیشگیری و مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز شهرستان در سال 1401 به ریاست مهندس کریمی فرماندار و با حضور انصاری بخشدار صفادشت ، رجب رئیس اداره بازرسی فرمانداری، کریمی شهردار صفادشت و دیگر مسئولین ذیربط در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.
ارائه گزارش اقدامات انجام شده در راستای مقابله با تغییر کاربری اراضی کشاورزی و باغات و اجرای تبصره 2ماده 10 در حریم شهرهای ملارد و صفادشت توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ، ارائه گزارش از وضعیت ساخت و سازهای غیر مجاز در حوزه حریم و خارج از حریم و اقدامات انجام شده در راستای تعیین تکلیف انشعابات موقت، توسط بخشداران و شهرداران تابعه، برنامه ریزی و هماهنگی جهت ساماندهی بنگاه های مشاور املاک، ارائه گزارش ادارات خدمات رسان از وضعیت جمع آوری انشعابات غیرمجاز از موارد مطروحه در این جلسه می باشد.
جابر کریمی فرماندار ملارد در جلسه ستاد ساماندهی و مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز این شهرستان در سخنانی گفت:
هر گونه تفکیک غیرقانونی و ساخت و ساز بدون اخذ مجوزات قانونی به خصوص در زمین های کشاورزی ممنوع است و در این زمینه خط قرمزی وجود ندارد.
تاکید ما براین است که تفکیک باغات و زمین های کشاورزی باید قبل از احداث بنا متوقف شوند، با مسئول و کارشناسی که در این رابطه کوتاهی کنند و یا به هر نحوی با متخلفین ساخت و ساز غیرمجاز همراهی کنند برخورد جدی خواهیم کرد.
شهرداریها مکلف هستند به جد از ساخت و ساز غیرمجاز در محدوده شهر و حریم و بخشداری ها نیز در خارج از محدوده ها روستاها، ممانعت بهعمل آورند.
براساس مستندات و آمار ارائه شده سرعت ساخت و سازهای غیرمجاز کاهشی بوده و میزان تخریب ساخت و ساز غیرمجاز در سطح شهرستان ملارد در اراضی کشاورزی نسبت به سال های قبل افزایش یافته است.
امروزه پدیده ساخت و ساز غیر مجاز مسائل پیرامونی استان تهران به ویژه تامین آب را به یک مشکل لاینحل تبدیل کرده است.
ظرف یک ماه آینده دستگاه های خدمات رسان انشعابات غیرمجاز را شناسایی و جمع اوری نمایند.
براساس مصوبه شورای تامین و در راستای اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی زراعی و باغها، شهرداری ها مکلف هستند ظرف یک هفته آینده تمامی تابلوها، بنرها و بیلبوردهای تبلیغاتی مربوط به خرید و فروش زمین، باغ، ویلا و اراضی زراعی و کشاورزی را جمع آوری نمایند.