شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : دوشنبه 2 خرداد 1401
کد 6840

انسداد 12 حلقه چاه غیر مجاز در شهرستان ملارد طی یک هفته کاری

از تخلیه سالانه حدود 117 هزار مترمکعب آب جلوگیری شد

گیتی پژوه با بیان اینکه این تعداد چاه در جهت اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی آب های زیرزمینی و صیانت از منابع آبی مسدود شده است، افزود: با انجام این عملیات از خروج سالانه 117810 هزار متر مکعب آب در سفره های زیرزمینی این امور جلوگیری خواهد شد.

وی با تاکید بر ارتباط خوب و همکاری تنگاتنگ با دستگاه قضایی برای برخورد با متخلفان و متجاوزان به منابع آب سطحی و زیرزمینی گفت: برداشت های بی رویه آب سبب افت سطح آب های زیرزمینی شده است و کاهش سطح آب‌های زیرزمینی خطرات و عواقب جبران ناپذیری از جمله ایجاد فروچاله، فرونشست زمین، شور شدن آب و کاهش کیفیت آب را در پی دارد که با توجه به اهمیت موضوع، این امور از هیچ کوششی در جهت صیانت از منابع آب دریغ نمی کند.

مدیر امور منابع آب شهریار در پایان خاطر نشان کرد: امور منابع آب شهریار بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب های سطحی و زیر زمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد نمود.

  • نوشته شده
  • در دوشنبه 2 خرداد 1401
  • توسط علی رستمی/ابفا/فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 0
Aa