يکشنبه 2 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 8 خرداد 1401
کد 6868

فرماندار ملارد: فقر زیرساخته های فرهنگی مناسب و زیبنده مردم شریف ملارد نیست

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، فرماندار ملارد  پس از بازدید از قسمت های مختلف اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان در گفتگو با رییس این اداره گفت: زیرساخت های فرهنگی و هنری شهرستان 450 هزار نفری ملارد بویژه در نقطه جمعیتی بسیارضعیف است و تقویت این مهم حمایت جدی مسئولان استانی به ویژه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی را می‌طلبد. 

وی افزود: متاسفانه در دهه گذشته مباحثی فرهنگی در کشور نادیده گرفته شد و تخصیص اعتبارات در این حوزه بسیار ناچیز بوده است، بنای دولت سیزدهم حمایت از فعالان و نهادهای فرهنگی است و تقویت زیرساخت ها فرهنگی در دستور کار دولت  و از جمله این شهرستان قرار گرفته است.

جابر کریمی در ادامه ضابطه‌مند کردن کارها، پیگیری امورات هنرمندان و مسائل فرهنگی شهرستان را مورد تاکید قرار داده و توجه بیش از پیش به مسائل هنرمندان را خواستار شد.
 

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 8 خرداد 1401
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 2
Aa