به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، جابر کریمی فرماندار شهرستان ملارد بهمراه معاونین، بخشدار مرکزی، شهردار و تعدادی از روسای ادارات این شهرستان با حضور در مسجد حضرت رسول اکرم (ص) روستای صالح آباد، ضمن دیدار و گفتگو با مردم روستای قشلاق، ویلادشت، مهراذین،مهرچین و صالح آباد از نزدیک با مسائل، مشکلات و خواسته های آنان آشنا شدند.
در ابتدای این نشست صمیمی گزارشی از اقدامات عمرانی و خدماتی صورت گرفته در طی سال گذشته در این روستا توسط بخشدار مرکزی ارائه گردید.
سپس کمبودها، درخواست ها و مشکلات موجود توسط اهالی و روسای شوراهای این روستاها مطرح گردید.
کمبود فضای فرهنگی و کتابخانه، بازنگری در طرح هادی، اختصاص 80 درصد حریم به روستاهای کوچک، کمبود آب شرب و استفاده بی رویه ویلا داران، جمع آوری انشعابات غیرمجاز آب و برق، دیوار کشی باغات، کمبود سرانه های ورزشی بخشی از مشکلات مطرح شده در این برنامه بود.
در ادامه روسای ادارات و دستگاههای خدمات رسان به پاسخگوئی به سوالات طرح شده پرداختند.
در ادامه فرماندار ملارد مطالبی را در جمع بندی مسائل مطرح شده بیان نموده و تصمیمات گرفته شده برای رسیدگی به ادارات ابلاغ گردید.