سه شنبه 4 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 5 تير 1401
کد 7002

نشست فرماندار و مدیرکل ورزش و جوان استان تهران با روسای هیئت های ورزشی شهرستان ملارد

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، علی جوادی مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران در سفر یک روزه به شهرستان ملارد در نشستی با فرماندار و روسای هیات های ورزشی این شهرستان مسائل و مشکلات را بررسی و پاسخگوی به سوالات آنان شد.



بر اساس این گزارش، در این نشست صمیمی هرکدام از حاضرین ضمن معرفی رشته ورزشی خود، مسائل و مشکلات پیش روی ورزش شهرستان را با جابر کریمی فرماندار ملارد و جوادی مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران در میان گذاشته و افزایش سرانه های ورزشی و حل مشکلات مطرح شده را خواستار شدند. گفتنی است 30 هیات ورزشی با 11 هزار ورزشکار سازمان دهی شده در شهرستان ملارد مشغول به ورزش هستند.



علی جوادی، مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران گفت: بیش از 200 میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل پروژه های نیمه کاره و تجهیز اماکن ورزشی شهرستان ملارد اختصاص داده شده است. وی افزود: استارت تکمیل  پروژه های نیمه کاره ورزشی ملارد از هفته آینده زده خواهد شد.


آلبوم تصاویر نشست فرماندار و مدیرکل ورزش و جوان

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 5 تير 1401
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 7
Aa