پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 30 مهر 1401
کد 7270

جلسه کارگروه اجتماعی،فرهنگی، سلامت، امنیت غذایی، زنان و خانواده شهرستان ملارد

در چهارمین جلسه کارگروه اجتماعی،فرهنگی، سلامت، امنیت غذایی، زنان و خانواده، مدیران دستگاه های عضو گزارشی از اقدامات اداره متبوع خود بیان نموده و اهم برنامه های آنان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، چهارمین جلسه کارگروه اجتماعی،فرهنگی، سلامت، امنیت غذایی، زنان و خانواده شهرستان ملارد به ریاست جابر کریمی فرماندار ملارد و با حضور اعضای این کارگروه در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه ضمن بررسی و پیگیری مصوبات جلسه قبل، گزارشی از اقدامات دستگاه ها در راستای اهداف و برنامه های این کارگروه  توسط روسای ادارات بیان گردید.
زماندار، مدیر امور آبفای شهرستان ملارد در ابتدا از واگذاری بیش از ۳ هزار۵۰۰ انشعاب فاضلاب در شهر ملارد از ابتدای سال جاری تا کنون خبر داد و گفت:  هدف گذاری آب و فاضلاب در سالجاری واگذاری ۱۰ هزار انشعاب می باشد.
در ادامه دکتر واشانی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد،گفت: فصل پاییز هرساله پیک بیماریهای ویروسی مثل آنفولانزا و کرونا را داریم که علائم تنفسی و گوارشی را به همراه دارند. وی افزود: آنفلوآنزا شایع ترین بیماری ویروسی در فصل پاییز و زمستان محسوب می شود. این بیماری دستگاه تنفسی را تحت تأثیر قرار می دهد و می تواند تمام رده های سنی از کودکان تا سالمندان را مبتلا کند.
مدیر اداره دامپزشکی شهرستان ملارد هم در ادامه از واکسینه شدن بیش از 800 قلاده سگ علیه بیماری هاری در این شهرستان خبرداد و گفت:
 ۸۴۰ قلاده سگ صاحب دار و بدون صاحب از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا کنون از سوی این اداره علیه بیماری هاری واکسینه شدند.
  • نوشته شده
  • در شنبه 30 مهر 1401
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 5
Aa