رئیس جدید اداره بهزیستی ملارد در اولین روز کاری خود با فرماندار ملارد دیدار کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، داود فهیم راد در اولین روزی کاری خود پس از معارفه با جابر کریمی دیدار کرده و برنامه های کاری خود را برای ارتقاء خدمات در اداره بهزیستی با نماینده عالی دولت در ملارد در میان گذاشت.
فهیم راد در بخشی از سخنان خود پیگیری وضعیت معیشتی و تسهیلات اعطایی به جامعه هدف، ضرورت مناسب سازی اماکن و معابر عمومی با همکاری دستگاه های متولی، بهبود و بازتوانی معتادین را از اولویت های برنامه کاری خود عنوان کرد.
در ادامه جابر کریمی فرماندار ملارد ضمن تبریک انتصاب وی، تکریم و رسیدگی به موقع به درخواست های مراجعین به ویژه اشتغال قشر معلولین و تعامل و همکاری دو سویه با ادارات و دستگاه های خدمات رسان را خواستار شد.
وی شناسایی و اولویت گذاری در ارایه خدمات به افراد محروم و ضعیف جامعه و حمایت از آنها را از جمله برنامه های اصلی شهرستان عنوان کرد و اظهار داشت: اداره بهزیستی باید در رسیدگی به وضعیت و معیشت افراد اسیب دیده با تمام توان پیش قدم بوده و پای کار باشد و از ظرفیت هایی که در قانون برای حمایت از این افراد دیده شده نهایت استفاده را نماید.
نماینده عالی دولت در شهرستان ملارد در بخشی دیگر از سخنان خود بر سالم سازی محیط اداری و نظارت بیشتر بر عملکرد مراکز توانبخشی تاکید کرد و گفت: ارتقاء درجه اورژانس اجتماعی به منظور پیشگیری از آسیب های اجتماعی در سطح شهرستان امری است اجتناب ناپذیر که باید تا حصول نتیجه پیگیری شود.