فرماندار ملارد: دستگاه ها سه شنبه هر هفته را به دیدار چهره به چهره با مردم اختصاص دهند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، جابر کریمی فرماندار ملارد در دوازدهمین جلسه شورای معاونین فرمانداری که با حضور معاونین، بخشداران و رؤسای واحدهای فرمانداری برگزار شد، با تاکید بر نظارت محسوس و نامحسوس مسئولان فرمانداری بر عملکرد مدیران و کارکنان ادارات شهرستان گفت: در راستای پاسخگویی مدیران و رعایت حقوق شهروندی و تکریم ارباب رجوع در سازمان ها و ادارات، روزهای سه شنبه هر هفته به شکل ثابت به موضوع ملاقات مردمی اختصاص داده شود و اداره بازرسی بر روند برگزاری نظارت داشته باشد.
فرماندار ملارد با بیان اینکه خدمت بی منت به مردم در سرلوحه رفتار و مشی و جهت گیری کارگزاران دولت سیزدهم و مسئولان شهرستان قرار دارد، اظهار کرد: تلاش شود تکریم ارباب رجوع با عنایت و اهتمام بیشتری مورد توجه مدیران قرار بگیرد تا سطح رضایت مندی، اعتماد، امیدواری و نشاط در سطح جامعه به شکل روز افزونی افزایش یاید.
وی با تاکید بر برگزاری منظم جلسات، کارگروه ها و کمیسیون ها همراه با خروجی و به نفع مردم، پیگیری طرح ها و پروژه های در دست اقدام، رعایت نظم و آداب اداری از سوی کارکنان فرمانداری و بخشداریهای تابعه و تکریم و پیگیری درخواست های مراجعین را تا حصول نتیجه خواستار شد.
در ادامه این جلسه ضمن بررسی مصوبات جلسه قبل، اهم مسائل و موضوعات پیش روی شهرستان بررسی و تصمیم گیری شد.