پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : پنجشنبه 3 آذر 1401
کد 7359

همه تلاش خود را برای حل مشکلات صادر کنندگان ملارد به کار می گیریم

فرماندار شهرستان ملارد گفت: خوشبختانه در شهرستان ملارد ظرفیت های خوبی در حوزه سرمایه گذاری و تولید وجود دارد، تلاش خود را برای حل مشکل صادرکنندگان تا حصول نتیجه به کار می گیریم.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، جابر کریمی صبح روز چهارشنبه در اولین جلسه صادرات غیر نفتی که با حضور جمعی از تولید کنندگان و صادرکنندگان این شهرستان برگزار شد، در سخنانی با اشاره به سیاست و رویکرد دولت سیزدهم درباره حمایت از صادرات غیر نفتی اظهار داشت: برای حل مشکلات اقتصادی با تمام توان حاضر هستیم و در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.
وی با بیان اینکه در یکسال گذشته با اتخاذ تصمیمات حمایتی و ارائه مشوقات درحوزه صادرات غیرنفتی از سوی دولت، شاهد رشد قابل توجه ای در صادرات محصولات غیرنفتی بوده ایم و فرمانداری ملارد نیز جهت تحقق این اهداف تمام تلاش خود را به کار خواهد بست.
کریمی ادامه داد: براساس اعلام معاونت توسعه بازرگانی استان تهران، صادرات غیرنفتی استان تهران در ۷ ماهه سالجاری از لحاظ وزنی ۲ درصد و از لحاظ ارزشی ۲۳ درصد نسبت به ۷ ماهه سال گذشته رشد داشته است. 
کریمی در ادامه جمع آوری بانک اطلاعاتی صادرکنندگان را نیز مهم برشمرد و افزود: صادر کنندگان سود و ارز آوری خوبی برای کشور دارند،  پیش بینی ما این است که حدود ۱۰ درصد واحدهای تولیدی این شهرستان در حوزه صادرات فعال هستند که اطلاعات آنها باید جمع آوری و به طور خاص و ویژه دیده شوند.
نماینده عالی دولت در شهرستان ملارد یاد آور شد: باید میزان صادرات واحدهای تولیدی مستقر در شهرستان مشخص، مشکلات صادراتی آنان احصاء، دسته بندی و بر اساس اولویت از مسئولین مربوطه در سطح استانی و کلان پیگیری شود. 
وی به ظرفیت تولید محصولات قارچ و پسته در ملارد اشاره کرد و گفت: با توجه به شرایط محیطی متناسب با کاشت پسته در دهستان اخترآباد و تولید ۲۵ درصد قارچ کشور در ملارد  می توان با برندسازی این دو محصول و تبلیغ  صادرات را افزایش و به اقتصاد کشور کمک کرد.
وی تصریح کرد: عمده مشکلات مطرح شده در این جلسه مربوط به حوزه های مالیاتی، گمرکی، بانکی نوسانات ارزی و فرآیندهای زمان بر اداری بود که مسائل مطرح شده از طریق مکاتبه و به صورت حضوری از مسئولان استانی پیگیری خواهد گردید.
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 3 آذر 1401
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 4
Aa