پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 13 آذر 1401
کد 7386

نشست مدیر کل نهاد کتابخانه های استان تهران با فرماندار شهرستان ملارد

صبح امروز، علیرضا زند وکیلی، مدیر کل نهاد کتابخانه های عمومی استان تهران با حضور در فرمانداری ملارد در نشستی با جابر کریمی فرماندار ملارد، گزارشی از آخرین وضعیت کتابخانه ها و پروژه های در حال احداث در این شهرستان را ارائه نمود.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، جابر کریمی فرماندار شهرستان ملارد در این نشست ضمن قدردانی از اقدامات صورت گرفته در سطح شهرستان ملارد در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی گفت: یکی از شاخص‌های توسعه فرهنگی هر جامعه میزان مطالعه و کتابخوانی است که البته در این حوزه با استانداردها فاصله زیادی داریم و باید به سمت ارتقای ارقام در این بخش حرکت کنیم.
وی افزود: بررسی ها نشان می دهد وضعیت کتابخانه های شهرستان ملارد به لحاظ کمی و کیفی وضعيت مطلوبی ندارد و اقدامات لازم و جدی جهت ترويج و اشاعه فرهنگ مطالعه صورت نگرفته است.
کریمی ادامه داد: ارتقای سرانه مطالعه از شاخص های مهم توسعه در جوامع است و مسائل فرهنگی و اجتماعی پس از تحقق شعار سال در اولویت فرمانداری قراردارد. 
فرماندار ملارد اظهار کرد: نهاد کتابخانه های عمومی به عنوان یکی از متولیان حوزه کتاب و کتابخوانی می تواند با رویکرد مناسب و برنامه های مدون و اثر گذار نقش مهمی در توسعه کشور به ویژه در شهرستان ملارد ایفا کند.
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 13 آذر 1401
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 6
Aa