حجت الاسلام خوبانی و جابر کریمی در پیامی از حضور حماسی مردم همیشه در صحنه و انقلابی شهرستان ملارد در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن تقدیر و تشکر کردند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، در بخشی از این پیام آمده است:
اینک بار دیگر در یوم الله ۲۲ بهمن و در چهل و چهارمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، ملت مقاوم و همیشه در صحنه انقلاب اسلامی با حضور گسترده و حماسی، نقشه های دشمنان قسم خورده ایران اسلامی را نقش بر آب کردند.
دشمنان از ماه های قبل بدنبال کمرنگ کردن حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن بودند، حضور پرشور و گسترده مردم با بصیرت ملارد نشان داد که علی رغم مشکلات و تنگناها همواره بر سر عهد و پیمان خود با امام راحل و شهدا هستند و تا پای جان برای اهتزار پرچم کشور و تحقق آرمانهای انقلاب خواهند ایستاد.
اینجانبان ضمن بزرگداشت ایام فجر چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند و افتخار آمیز انقلاب اسلامی از تمامی آحاد و اقشار مختلف مردم شهید پرور شهرستان ملارد که در راهپیمائی شکوهمند یوم الله ۲۲ بهمن با حضور آگاهانه ضمن نمایش اقتدار، همبستگی و وحدت مردم شهرستان که در حقیقت تجدید بیعت با رهبر معظم انقلاب اسلامی بود صمیمانه تقدیر و تشکر می نمائیم.