چهارشنبه 19 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 9 ارديبهشت 1402
کد 7729

برگزاری جلسه آموزشی دوره تبیینی حجاب و عفاف در شهرستان ملارد

در راستای اجرای مصوبات کارگروه حجاب و عفاف شهرستان ملارد، جلسه آموزشی دوره تبیینی حجاب و عفاف ویژه بانوان شاغل در شبکه بهداشت و درمان ملارد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، در این جلسه که در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد،حاجی زاده مشاور فرماندار و مسئول اموربانوان و خانواده فرمانداری در خصوص اهمیت حجاب در اسلام، علل رعایت آن و قوانین مربوط به رعایت حجاب در کشور به ایراد سخنرانی پرداخت.
حاجی زاده گفت: خداوند تبارک و تعالی در چندین سوره از قرآن کریم  احکام پوشش کامل را برای جامعه اسلامی تبیین نموده و بصورت ویژه در سوره مبارکه نور به این مهم می‌پردازد.
وی ادامه داد: رواج بی حیایی و بی حجابی سبب از هم پاشیدن خانواده میشود و امنیت روانی و آرامش و استحکام خانواده را به خطر می‌اندازد ازین جهت خداوند متعال در ابتدای سوره نور با نشان دادن آینده ی تاریک رعایت نکردن حد پوشش و عفاف در جامعه و بیان مجازات خطاکاران به عموم مردم هشدار میدهد تا با غفلت، به ورطه ی گناهان نیفتند.
مسئول امور بانوان و خانواده فرمانداری تصریح کرد: حجاب علاوه بر اینکه یک واجب شرعی و دینی است، قانون است و احترام به آن یکی از الزامات اجتماعی زندگی است که  شایسته است کارکنان دولت در مراعات این واجب شرعی و قانونی پیشتاز باشند.
  • نوشته شده
  • در شنبه 9 ارديبهشت 1402
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 1
Aa