فرماندار ملارد گفت: عشایر ۱.۵ درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند که نقش ویژه ای در تامین امنیت و اقتصاد دارند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، جابر کریمی در نخستین جلسه شورای عشایری این شهرستان که صبح امروز در محل فرمانداری برگزارشد، گفت: جامعه عشایری در کنار عرصه تولید در جنگ تحمیلی بیش از ۱۱ هزار شهید تقدیم آرمان های نظام کردند.
فرماندار ملارد با بیان اینکه عشایر با در دست داشتن ۲۸ درصد دام سبک کشور ۲۵ درصد گوشت قرمز و مواد پروتیئنی کشور را تولید و تامین می کنند، اظهارداشت: ما وظیفه سنگینی در قبال شناسایی و حل مشکلات این قشر صبور و شریف داریم. تا بتوانیم گوشه ای زحمات آنان را جبران کنیم.
نماینده عالی دولت در شهرستان ملارد گفت: اجرای مصوبات این شورا برهمه دستگاه ها لازم الاجراست و می بایست مصوبات در کمترین زمان پیگیری و به اجرا درآید.
وی در ادامه با اشاره به پدیده خشکسالی و کاهش بارندگی در کشور تصریح کرد: تامین آب شرب بهداشتی و دام عشایر به هر طرق ممکن همچنان در دستور کار دستگاه های متولی باشد تا این عزیزان در فصل تابستان دغدغه تامین آب نداشته باشند.
در ادامه این جلسه گزارشی از وضعیت عشایر ارائه و در خصوص نحوه تامین آب شرب بهداشتی، سمپاشی جایگاه های دام عشایر، تسهیلات ارائه شده و سایر نیازهای عشایر مورد بحث و تبادل نظر صورت گرفته، تصمیم گیری و در قالب مصوبه ای به ادارات مرتبط ابلاغ شد.
گفتنی است در شهرستان ملارد ۳۰۰ خانوار عشایری با جمعیتی بالغ بر ۱۵۰۰ نفر با ۱۲۵ هزار راس دام سبک در دهستان اخترآباد این شهرستان فعال هستند که عمده تولیدات آنان گوشت قرمز است که در سال گذشته یک هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز تولید و روانه بازار کرده اند.