چهارشنبه 19 شهريور 1404
تاریخ : پنجشنبه 18 خرداد 1402
کد 7865

فرماندار ملارد از محل احداث پارک علم و فناوری بازدید کرد 

فرماندار ملارد از روند احداث پارک علم و فناوری در این شهرستان بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، جابر کریمی فرماندار ملارد از روند احداث پارک علم فناوری بازدید کرده و در جریان آخرین اقدامات صورت گرفته از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران برای راه اندازی این پروژه قرار گرفت.
بر پایه این گزارش، در سال ۹۵ زمینی به مساحت ۵۰ هکتار توسط منابع طبیعی به دانشگاه علوم پزشکی جهت تاسیس پارک علم و فن آوری سلامت واگذار شد که پس از  دیوارکشی این زمین، پروژه متوقف شد.
شایان ذکر است، پس از سفر آیت الله رئیسی رئیس جمهور محترم در سال ۱۴۰۱ به شهرستان ملارد، لزوم ساخت این پروژه با درخواست مسئولان شهرستان ملارد در دستور کار قرار گرفت.
گفتنی است، با راه اندازی این پروژه در شهرستان ملارد شرکت های دانش بنیان و متقاضیان فعالیت در این پارک می توانند در حوزه بهداشت، درمان و سلامت به فعالیت بپردازند.
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 18 خرداد 1402
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 5
Aa