پنجشنبه 20 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 28 خرداد 1402
کد 7896

تلاش برای رفع مشکلات محلات کم برخودار شهرستان ملارد

در سومین جلسه تخصصی خدمات رسانی در محلات کم برخوردار شهرستان ملارد، آخرین اقدامات مدیران و نمایندگان این محلات مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، در این جلسه که ریاست آن را سهیل غلامی، سرپرست معاونت سیاسی امنیتی اجتماعی فرمانداری ملارد برعهده داشت، ضمن آموزش نحوه خدمات رسانی، مسائل و مشکلات اجرایی طرح های مختلف در این محلات مورد بررسی قرار گرفته و راهکارهای لازم ارائه شد. 
در ادامه پس از ارائه نقطه نظرات اعضاء مقرر گردید تا در اولین گام اجرایی خدمات رسانی ضمن کادرسازی از میان فعالان اجتماعی محلات، مشخصات دانش آموزان کم برخوردار کنکوری جهت استفاده از کلاس های کنکور رایگان و همچنین استفاده دانش آموزان نخبه از خدمات دانشگاه شریف و طرح شریف استار گردآوری و برای جلسات اتی ارائه شود.
گردآوری مشخصات افراد جویای کار و تحت پوشش قرار گرفتن بیمه ای(بیمه سلامت) بیماران خاص و صعب العلاج و افراد فاقد بیمه  از دیگر مصوبات این جلسه بود.
لزوم توزیع عادلانه منابع و اعتبارات اختصاص یافته به این محلات و چگونگی ارائه خدمات از دیگر مصوبات این جلسه بود که به دستگاه های حمایتی ابلاغ گردید.
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 28 خرداد 1402
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 1
Aa