پنجشنبه 20 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 14 مرداد 1402
کد 8015

بازدید سرزده فرماندار ملارد از چند واحد نانوایی سطح شهرستان/ پلمپ یک واحد متخلف به دلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی

فرماندار ملارد به اتفاق اعضای کارگروه آرد و نان از ۱۰ واحد نانوایی سطح شهرستان به صورت سرزده بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، طی بازدیدی که صبح امروز جابر کریمی فرماندار ملارد از ۱۰ واحد نانوایی در مناطق مختلف سطح این شهرستان داشت، از نوع و کیفیت پخت، ساعت پخت نان و همچنین رعایت مسائل بهداشتی در این  نانوائی ها مطلع گردید.
فرماندار ملارد ضمن گفتگو با متصدیان نانوائیها تذکراتی را در خصوص ضرورت رعایت مسائل بهداشتی، عدم فروش نان کنجدی، کم فروشی وگران فروشی داشته و بر عرضه نان با کیفیت ومرغوب به شهروندان تاکید کرد.
جابر کریمی فرماندار ملارد به اعضای کارگروه دستور داد تا تخلفات نانوایی های فوق را در جلسه کارگروه آرد و نان بررسی و با واحدهای متخلف بدلیل عدم عرضه نان با کیفیت، فروش نان کنجدی، کم فروشی و عدم رعایت مسائل و موازین بهداشتی برخورد گردد.
براساس این گزارش، در این بازدیدها که معاون برنامه ریزی و توسعه، رئیس اداره بازرسی، رئیس اداره صمت و نمایندگان اداره بهداشت و تعزیرات حکومتی حضورداشتند، یک واحد به دلیل تخلفات بهداشتی پلمپ و برای ۵ واحد دیگر به دلیل کم فروشی پرونده تعزیراتی تشکیل گردید.
  • نوشته شده
  • در شنبه 14 مرداد 1402
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 0
Aa