پنجشنبه 20 شهريور 1404
تاریخ : دوشنبه 16 مرداد 1402
کد 8023

‍ پیام تبریک فرماندار ملارد به مناسبت روز خبرنگار

جابر کریمی فرماندار شهرستان ملارد به مناسبت ۱۷ مردادماه روز خبرنگار پیامی صادر کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، متن پیام به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
مطبوعات و رسانه ها بعنوان رکن چهارم دموکراسی و به واسطه آن خبرنگاران بازوان قدرتمند مدیران و مردم برای اعتلای آبادانی و پیشرفت و توسعه هستند تا با تبادل و انتقال درست حقایق ، اخبار ، فعالیت ها، رویدادها و مطالبات مردمی مسئولین را برای خدمت درست صادقانه همیاری و باعث ایجاد شیب عمران و آبادانی شوند.
روز خبرنگار فرصتی است تا از زحمت کشان تلاشگر و مجاهدان اهل قلم قدردانی نماییم که به واسطه تلاش و انجام رسالت خطیرشان در سرما و گرما با درایت و آگاهی وظایف خود را به انجام می‌رسانند.
 شهید محمود صارمی الگوی بی بدیل برای خبرنگارانی است که با عشق اهداف نظام انقلاب اسلامی و مردم سالاری دینی را می‌پیمایند و نگاهشان تعالی ایران سرافراز و همیشه جاویدان است.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عرصه خبر و اطلاع رسانی، از عملکرد اصحاب رسانه و خبرنگاران فرهیخته که همواره با اطلاع رسانی دقیق، صحیح و به موقع و با نقد منصفانه و سازنده یاریگر مجموعه مدیران در خدمت گذاری به مردم فهیم شهرستان ملارد هستند تشکر و قدردانی می نمایم.
امیدوارم همواره با ارتباط موثر در انعکاس اخبار، خدمات، فعالیت ها و نقد منصفانه در پیشبرد اهداف این شهرستان نقش آفرین باشید و خدمتگزاران این مرز وبوم را در سایه همدلی همراهی نمایید .
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 16 مرداد 1402
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 1
Aa