جمعه 21 شهريور 1404
تاریخ : دوشنبه 10 مهر 1402
کد 8144

پیام تبریک رییس اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان ملارد بمناسبت گرامیداشت هفته وقف

حجت الاسلام محمد ارژنگی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ملارد با صدور پیامی فرارسیدن هفته وقف را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، متن پیام ارژنگی به شرح ذیل است؛ 
به فرمورده رهبر معظم انقلاب وقف یک نهاد ممتاز دینی است. بدون شک یکی از اموری که نقش مهمی در توسعه، گسترش و پیشرفت تمدن اسلامی دارد سنت حسنه‌ی وقف می‌باشد.
دستاورد وقف خدمت به مردم است و تبلیغ و ترویج فرهنگ وقف در جامعه منجر به تأمین سرمایه عظیم اجتماعی و آثار و برکات بیشمار وقف می‌ گردد.
بخش عظیمی از میراث فرهنگی، علمی، آموزشی، درمانی و اجتماعی در کشور عزیزمان با بهره گیری از ظرفیت سنت حسنه وقف و نیات خیرخواهانه واقفان خیراندیش بوده است.
گرامیداشت هفته وقف، فرصت مغتنمی است تا آثار و برکات این صدقه‌ی جاریه بر همگان آشکار شود و به تعبیر امام راحل (ره) جامعه از فضیلت بسیار و پاداش بیشمار آن بهره‌مند گردد.
بدینوسیله روز وقف را بر واقفان نیک اندیش، خیرین گرانقدر و بخشنده، اصحاب محترم وقف، هیات امنا‌ ، مدیران و خادمین تلاشگر بقاع متبرکه شهرستان ملارد و بویژه همکاران زحمتکش در اداره اوقاف و امور خیریه تبریک عرض نموده و آرزوی عزت و سعادت در زندگی دنیا و آخرت را تمنا دارم.
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 10 مهر 1402
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 0
Aa