شنبه 1 آذر 1404
تاریخ : يکشنبه 1 بهمن 1402
کد 8352

جشن دختران رای اولی در بخش صفادشت شهرستان ملارد

جشن دختران رای اولی بخش صفادشت با حضور سرپرست فرمانداری شهرستان ملارد در سالن شهید شکری فرهنگسرای بعثت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، امین اسدی، سرپرست فرمانداری و رئیس هیئت اجرایی انتخابات شهرستان ملارد با تاکید بر اینکه در ۱۱ اسفند، بار دیگر دشمنان نظام مایوس خواهند شد، گفت: انتخابات با شکوه در نظام جمهوری اسلامی حکم سرمایه اجتماعی است و مایه اقتدار و امنیت کشور می شود.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به نقش بانوان برای افزایش مشارکت در انتخابات گفت: بانوان نقش مؤثری در این زمینه دارند و باید همواره به جایگاه آنان در تعیین سرنوشت کشور اهمیت داده شود.
اسدی، اظهارداشت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، شاهد حضور چشمگیر و منطقی بانوان در عرصه‌ های مختلف سیاسی و اجتماعی هستیم که این امر در جمهوری اسلامی ایران برگرفته از آموزه های قرآن و مکتب اهل بیت است.
سرپرست فرمانداری ملارد عنوان کرد: حضور حداکثری در انتخابات موجب خنثی شدن توطئه‌های مستکبران می‌شود و در این راستا بانوان نقش مهمی را ایفا می‌کنند.
نماینده عالی دولت در شهرستان ملارد گفت: فارغ از اینکه چه کسی رای می‌آورد، به لحاظ حفظ اقتدار و امنیت کشور، نیاز به حضور مردم پای صندوق‌های رای می‌باشد، و همه باید در زمینه حضور حداکثری مردم در انتخابات احساس تکلیف کنند.
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 1 بهمن 1402
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 4
Aa