جلسه ستاد گرامیداشت ایام الله دهه فجر شهرستان ملارد برگزار و وظایف هر یک از دستگاه ها برای برگزاری هرچه با شکوه تر جشن ۴۵ سالگی انقلاب ابلاغ شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، در این جلسه که به ریاست سهیل غلامی سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری برگزار شد، روسای دستگاه های عضو این ستاد هرکدام به صورت جداگانه اهم برنامه های خود را پیرامون برگزاری جشن ۴۵سالگی انقلاب بیان نمودند.
گلباران و دیدار با خانواده های معظم شهداء، نواختن زنگ انقلاب در مدارس، همایش یاوران انقلاب، آذین بندی و فضاسازی ادارات، سطح شهر و روستاها، برگزاری مسابقات فرهنگی، ورزشی و هنری، تبیین دستاوردهای انقلاب در مدارس و مساجد و اعطای جهیزیه به خانواده های کم برخوردار بخشی از این برنامه ها می باشد که همزمان با جشن ۴۵ سالگی انقلاب به اجرا خواهد درآمد.
سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری ملارد در این جلسه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب، خواستار ورود جدی تر و قوی تر مسئولان ادارات در حوزه برگزاری مراسم چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شد و گفت: باید به جوانان و نسل انقلاب اطلاعات بیشتری در خصوص دستاوردهای انقلاب اسلامی و خدمات داده شده بعد از انقلاب را بدهیم.
سهیل غلامی با اشاره به برگزاری انتخابات پیش رو و لزوم تلاش برای فراهم نمودن حضور حداکثری گفت: هردستگاه اجرایی موظف است از طریق شیوههای ممکن و ظرفیتهای موجود به معرفی عملکرد خود بپردازد و مقایسهای بین فعالیتهای ارگان خود قبل و بعد از انقلاب اسلامی داشته باشد.