شنبه 1 آذر 1404
تاریخ : پنجشنبه 12 بهمن 1402
کد 8380

۵۲ پروژه شهرستان ملارد در دهه فجر افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود

سرپرست فرمانداری شهرستان ملارد از افتتاح و کلنگ‌زنی ۵۲ پروژه عمرانی، خدماتی، کشاورزی، آموزشی و صنعتی به مناسبت ایام‌الله دهه مبارک فجر در این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، امین اسدی دهه فجر را بهترین فرصت برای جهاد تببین و بیان دستاوردهای نظام و انقلاب برشمرد و گفت: ۵۲ پروژه با اعتبار و سرمایه گذاری بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال در دهه فجر در شهرستان کلنگ زنی و افتتاح می شود.
اسدی تصریح کرد: این پروژه‌ها در حوزه‌های عمران شهری و روستایی، کشاورزی، ورزشی، بهداشت و درمان، صنعتی و آموزشی جهت تامین امکانات و خدمات مورد نیاز برای خدمت‌رسانی بهینه به مردم شهرستان ملارد می باشد.
سرپرست فرمانداری ملارد به شاخص ترین پروژه های قابل افتتاح و کلنگ زنی شهرستان اشاره کرد و گفت: ۶ باب مدرسه، ساختمان شورای حل اختلاف، ساختمان اداره تعزیرات حکومتی، مرکز جامع سلامت روستای لم آباد، ۲ واحد صنعتی و ۲ واحد کشاورزی، از جمله این پروژه ها است.
وی بیان کرد: برنامه‌های افتتاح و کلنگ‌زنی بخشی از این پروژه‌ها در دو بخش ملارد و صفادشت با حضور مسئولان استانی و شهرستانی انجام می‌شود.
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 12 بهمن 1402
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 6
Aa