جمعه 21 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 22 بهمن 1402
کد 8411

حماسه حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن و ۱۱ اسفند دیدنی خواهد بود

سرپرست فرمانداری ملارد گفت: مردم با بصیرت ایران اسلامی، در حساس ترین برهه های کشور پشت نظام و رهبری ایستاده و در زمان مناسب همه توطئه‌های دشمنان را خنثی کرده‌اند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، امین اسدی سرپرست فرمانداری ملارد شامگاه شنبه ۲۱ بهمن در جمع اهالی روستای اسفند آباد بخش مرکزی با تبریک فرارسیدن جشن ۴۵ سالگی انقلاب اسلامی، اظهارداشت: ملت بزرگ ایران اسلامی هوشمندانه و آگاهانه با حساسیت نسبت به آینده کشور علاوه بر حضوری حماسی در راهپیمایی ۲۲ بهمن، با شرکت در انتخابات پیش‌رو همانند گذشته آرزوی دشمنان را ناکام خواهند کرد.
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران با  پیشرفت های بی نظیری که در تمام عرصه های نظامی و غیرنظامی داشته، مرهون و مدیون مقاومت و نیز روحیه انقلابی مردم است، گفت: این کشور متعلق به خود مردم است و این مردم هستند که مسیر و سرنوشت خود را انتخاب می کنند.
اسدی با بیان اینکه دشمنان در طول تاریخ انقلاب اسلامی همواره نشان داده‌اند که از حضور مردم در میدان می‌ترسند، خاطرنشان کرد: دشمن برای جلوگیری از مشارکت مردم در عرصه‌های مهم دست به اجرای هر توطئه‌ای می‌زند.
سرپرست فرمانداری ملارد ادامه داد: دوستان و دشمنان انقلاب نگاهشان به این انتخابات است که چگونه مردم با حضورشان در آن از آرمان‌های انقلاب اسلامی صیانت می کنند.
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 22 بهمن 1402
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 1
Aa