سرپرست فرمانداری ملارد گفت: مردم با بصیرت ایران اسلامی علی رغم مشکلات به دلیل اینکه راه انقلاب را قبول دارند در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه حضور یافتند و ثابت کردند از مسئولان جلوتر هستند.
به گزارش روابط عمومس فرمانداری شهرستان ملارد، امین اسدی سرپرست فرمانداری ملارد شامگاه چهارشنبه ۲۵ بهمن در جمع نمازگزاران مسجد صاحب الزمان(عج) محله ملارد قدیم با تبریک فرا رسیدن اعیاد شعبانیه، اظهارداشت: از توفیقات دولت سیزدهم ارتباط چهره به چهره با مردم و حضور میدانی برای بررسی مسائل و مشکلات آنان از نزدیک است.
وی افزود: هدف ما از حضور در بین مردم شنیدن صدای آنان است، برای رفع مشکلاتی که بیان می شود تلاش مضاعف خواهیم کرد.
سرپرست فرمانداری ملارد در ادامه سخنان خود با بیان اینکه انتخابات مظهر مردم سالاری دینی در جمهوری اسلامی ایران است، اظهارداشت: مردم در صحنه های مختلف ثابت کرده اند پای انقلاب و آرمان های والای شهداءهستند و در یازدهم اسفند بار دیگر دشمنان و بدخواهان نظام را مایوس خواهند کرد.
اسدی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران با پیشرفت های بی نظیری که در تمام عرصه های نظامی و غیرنظامی داشته، مرهون و مدیون مقاومت و نیز روحیه انقلابی مردم است، گفت: این کشور متعلق به خود مردم است و این مردم هستند که مسیر و سرنوشت خود را انتخاب می کنند.