سرپرست فرمانداری ملارد از رقابت ۱۰۹ داوطلب در حوزه انتخابیه شهرستانهای ملارد، شهریار و قدس خبر داد و گفت: ۱۹۱ شعبه اخذ رأی در شهرستان پیشبینی شده است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، امین اسدی سرپرست فرمانداری شهرستان ملارد، در اولین رویداد ملی نقش کسب و کارهای نوپا در انتخابات که با حضور محسن اسلامی مدیرکل دفتر انتخابات و سخنگوی وزارت کشور در سالن اجتماعات فرهنگسرای صفادشت برگزارشد،اظهارداشت: ۱۰۹ نامزد انتخاباتی تایید صلاحیت شده در شهرستانهای ملارد، شهریار و قدس برای تصاحب یک كرسی مجلس شورای اسلامی رقابت خواهند كرد.
وی افزود: برای برگزاری هر چه با شكوهتر انتخابات یازدهم اسفندماه در این حوزه انتخابیه، سه هزار و ۵۰۰ نفر عوامل اجرایی، نیروهای انتظامی و هیات های اجرایی و نظارت و نمایندگان فرماندار و سایر دستگاه ها سازماندهی شده اند.
امین اسدی با اشاره به اهمیت برگزاری انتخابات یازدهم اسفندماه جاری افزود: كلیه تمهیدات لازم برای مشاركت حداكثری مردم در شهرستان ملارد اندیشیده شده و به منظور سهولت جمع آوری آراء مردم شعبات در مراكز جمعیتی شهری و روستاهای پر جمعیت جانمایی و مشخص شده است.
وی گفت: ۱۹۱ شعب رای گیری در سطح شهرستان شامل ۱۴۷صندوق شامل ثابت و سیار در شهر ها و ۴۴ صندوق در روستاها پیش بینی شده است.