سرپرست فرمانداری شهرستان ملارد با حضور در منزل شهید مجتبی مستقیمی تهرانی با خانواده و مادر مکرمه این شهید دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، امین اسدی در دیدار با خانواده معظم شهید مجتبی مستقیمی طی سخنانی با اشاره به جایگاه والای شهداء بر لزوم تکریم و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تاکید کرد.
سرپرست فرمانداری ملارد با گرامیداشت یادوخاطره شهداء، ادای دین مسئولان نظام به شهدا و ایثارگران را ضروری دانست و افزود: دیدار با خانواده معظم شهداء و ایثارگران موجب تقویت روحیه خدمترسانی بیشتر در مسئولان می شود.
وی با قدردانی از صبر و صلابت مادر شهید مجتبی مستقیمی با اهداء لوح سپاس بر اهمیت ادامه راه و منش شهدا در مسیر خدمت به مردم تاکید کرد و گفت: به فرموده امام راحل خانواده های شهدا و ایثارگران چشم و چراغ این ملتند وتکریم آنان کوچکترین تکلیف برای مسئولان است.
گفتنی است، شهید مجتبی مستقیمی سرباز وظیفه ارتش در سال ۶۴ در منطقه عملیاتی چزابه در سن ۲۱ سالگی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.