شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 13 شهريور 1403
کد 8700

کارگروه آرد و نان شهرستان ملارد تشکیل جلسه داد

جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان ملارد به ریاست امین اسدی فرماندار و با حضور همه اعضای این کارگروه در محل فرمانداری تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، در این جلسه مصوبات جلسه قبل پیگیری و اقدامات هر کدام از اعضاء درباره این مصوبات ارائه و مورد بررسی قرار گرفت. 
در ادامه موضوعاتی همچون وضعیت فعالیت نانوائی ها و کنترل وضعیت بهداشتی مطرح و حاضرین درباره این موضوعات به اظهار نظر و ارائه پیشنهاد پرداختند.
نظارت مستمر ماموران شبکه بهداشت و درمان بر چگونگی رعایت بهداشت و سلامت در نانوائی ها، استمرار برگزاری کارگاه های آموزشی برای نانوایان، ضرورت عرضه نان مرغوب و با کیفیت و برخورد با گران فروشی و کم فروشی از دیگر تاکیدات اعضا در این جلسه بود.
رسیدگی به درخواست تبدیل نوع آرد نانوائی های از دیگر موضوعات مطروحه در این جلسه بود که بررسی و واگذاری آرد آنها منوط به دریافت تائیدیه از استانداری گردید .
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 13 شهريور 1403
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 0
Aa