شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : دوشنبه 15 بهمن 1403
کد 8893

بازدید سرزده سرپرست فرمانداری ملارد از اداره برق

با هدف آشنائی و ارزیابی عملکرد ادارات و نهادهای دولتی صبح امروز، سید اصغر تقوی سرپرست فرمانداری ملارد به اداره برق رفته و ضمن گفتگو با تعدادی از مراجعین، از بخش های مختلف این اداره به صورت سرزده بازدید نمود.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد ، نحوه برخورد کارکنان با ارباب رجوع، سرعت انجام امور و ارائه راهنمائی های لازم از مواردی بود که سرپرست فرمانداری ملارد کم و کیف این خدمات را از شهروندان و مراجعین جویا شد. 
وی در ادامه به همراه معاونین برمامه ریزی و فنی عمرانی فرمانداری و رئیس اداره بازرسی به اتاق ها و واحدهای این اداره هم سرزده و ضمن عرض خداقوت به کارکنان، روند انجام امور به ویژه تسهیل در خدمت رسانی به مردم را مورد بررسی قرار داد. 
مدیران و کارشناسان مجموعه نیز در این بازدید گزارشی از ساختار اداری و فیزیکی، میزان انشعاب، نوع درخواست ها و آخرین اقدامات و ایده ها برای خدمات رسانی بهتر و مطلوب تر به مراجعین ارائه نمود.
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 15 بهمن 1403
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 1
Aa