يکشنبه 2 شهريور 1404
تاریخ : دوشنبه 13 اسفند 1403
کد 8923

لزوم مدیریت پسآب به‌منظور رفع دغدغه‌مندی تأمین آب در بخش کشاورزی

سرپرست بخشداری مرکزی ملارد از برنامه‌ریزی برای استفاده از پساب تصفیه‌خانه فاضلاب صالح آباد ملارد در حوزه کشاورزی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد ، نرگس مشعشعی در حاشیه جلسه نحوه تخصیص پسآب تصفیه خانه صالح آباد ملارد اظهار داشت: کاهش نزولات آسمانی سبب افت شدید منابع زیر زمینی شده است و این بدان معنا است که شاید در فصول گرم سال با مشکلات جدی تری در حوزه تامین آب در حوزه شرب و کشاورزی مواجه باشیم. 
وی افزود: یافتن راهکارهایی برای جلوگیری از هدررفت و مدیریت صحیح این منبع ارزشمند از اهمیت بسزایی برخوردار است.
مشعشعی عنوان کرد: در این راستا یکی از راهکارهای موثر برای مدیریت آب در بخش مرکزی استفاده از پساب خروجی تصفیه‌خانه‌ صالح آباد برای مصارف کشاورزی و صنعتی است.
در ادامه رئیس شورای بخش مرکزی و روسای ادارات آبفا و جهاد کشاورزی به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود پیرامون مدیریت پسآب تصفیه خانه صالح نکاتی را بیان نمودند.
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 13 اسفند 1403
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 0
Aa