شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 14 اسفند 1403
کد 8927

تلاش دهیاران در راستای جلب رضایت عمومی مردم باشد

سرپرست بخشداری مرکزی ملارد بر ضرورت تلاش مضاعف از سوی دهیاری ها برای استقبال از بهار تاکید کرد و گفت: می بایست تلاش دهیاران در راستای جلب رضایت عمومی مردم باشد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد ، 🔹نرگش مشعشعی در نشستی با دهیاران بخش مرکزی با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در سخنانی بر لزوم آمادگی دهیاران در ایام پایانی سال برای خدمات رسانی مطلوبتر به روستائیان تاکید کرد و گفت: امکانات دهیاری ها برای استقبال از مسافران نورزی بسیج شود.
وی ارائه خدمات مطلوب و مناسب به مسافرین نورورزی را از وظایف دهیاران برشمرد و  گفت: می بایست کاستی ها و کمبودهای سنوات گذشته احصاء و در فرصت باقیمانده مرتفع گردد.
سرپرست بخشداری مرکزی ملارد ادامه داد: بالا بردن ضریب ایمنی در مسیرهای بین روستایی، توجه ویژه به بهداشت و سلامت در مراکز پذیرائی و نظافت عمومی باید در اولویت دهیاری ها قرار گیرد. 
مشعشعی در ادامه با اشاره به تقارن عید نوروز و شب های قدر بر ضرورت انجام برنامه های فرهنگی و تبلیغی به ویژه برنامه های متناسب با ایام ماه مبارک و همچنین همکاری با ستاد خدمات سفر شهرستان تاکید کرد.
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 14 اسفند 1403
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 0
Aa