همزمان با گرامی داشت روز جهانی قدس، مردم ولایتمدار وروزه دار شهرستان ملارد همنوا با سایر آزادیخواهان جهان، راهپیمایی روز قدس را باشکوه تر از همیشه برگزار کردند
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد ، مراسم راهپیمایی روز قدس شهرستان ملارد با حضور مردم و مسئولان رأس ساعت ۱۰ صبح از پنج مسیرآغاز شد، راهپیمایان با حضور در صف های منسجم و فشرده با سر دادن شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، آزادی قدس شریف را خواستار شدند.
مردم روزه دار و انقلابی شهرستان ملارد دوشادوش مسئولان، متحد و یکپارچه تا مصلی نماز جمعه(مسجد خاتم الانبیاء مارلیک) بر علیه استکبار و در حمایت از مردم مظلوم و ستمدیده فلسطین، شعارهایی برعلیه استکبار و اسرائیل غاصب و جنایتکار سر میدادند.




در پایان راهپیمایی قطعنامه حمایت از قدس شریف قرائت شد و راهپیمایان تکبیرگویان آزادی قدس شریف را خواستار شدند.