شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 10 خرداد 1404
کد 9055

برگزاری جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ملارد / تأکید بر حمایت از صنعتگران در مقابله با چالش‌های انرژی

در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان ملارد، با حضور فرماندار و مدیران سه شرکت بزرگ صنعتی، مشکلات تأمین سوخت دوم و ناترازی انرژی بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان ملارد با هدف بررسی مشکلات سه شرکت صفا شیر صفادشت، فرآورده‌های غذایی سمیه و سازه گستر مدحت، بزرگ‌ترین طراح و تولیدکننده سیستم‌های قالب‌بندی بتن در خاورمیانه، برگزار شد.
سید اصغر تقوی، فرماندار ملارد در این جلسه بر لزوم افزایش اختیارات شهرستان برای حمایت از تولیدکنندگان تأکید و گفت: تأمین سوخت دوم در شرایط ناترازی انرژی بسیار دشوار است، تمام تلاش دولت براین است که این ناترازی ها برطرف شود و ما نیز برای رفع مشکلات همت خود را به کار گرفته‌ایم، اما تخصیص سوخت با چالش‌هایی همراه است و نیاز است اختیارات بیشتری به شهرستان داده شود تا حمایت مؤثری از صنعتگران داشته باشیم.
وی افزود: در بازدید از یک شرکت فعال در حوزه تولید لوازم خانگی، شاهد خودکفایی و کیفیت بالای تولید در سطح بین‌المللی بودیم که وظیفه ماست که با وجود محدودیت‌های اداری، دغدغه‌های این واحدها را پیگیری کنیم.
فرماندار با اشاره به قطعی برق و ناترازی انرژی، یادآور شد: تولیدکنندگان ملارد از شریف‌ترین و با عزت‌ترین تولیدکنندگان کشور هستند. تلاش می‌کنیم حداقل کمک ممکن را در این شرایط ارائه دهیم.
شایان ذکر است عمده مشکل مطرح‌شده توسط مدیران عامل سه شرکت، تأمین سوخت دوم برای جبران قطعی برق و ناترازی انرژی بود، فرماندار ملارد دستورات لازم را برای پیگیری این موضوع صادر کرد.
گفتنی است در پایان، مشکلات مطرح‌شده در قالب مصوبه به ادارات مربوطه ابلاغ شد تا اقدامات لازم برای رفع موانع تولید این واحدها انجام شود.
  • نوشته شده
  • در شنبه 10 خرداد 1404
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 2
Aa