شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 10 خرداد 1404
کد 9056

پلمپ هفت عطاری متخلف در ملارد/تشدید برخورد با عطاری های متخلف ادامه دارد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ملارد، از پلمپ هفت عطاری متخلف و صدور اخطاریه پلمپ برای پنج واحد دیگر خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، منصور سالکی با اشاره به اینکه این اقدام با هدف ساماندهی عطاری‌ها و برخورد قاطع با تخلفات صنفی انجام گرفت، گفت : با تأکیدات ویژه فرماندار محترم، و همکاری دستگاه های متولی امروز گام مؤثری در راستای اجرای مصوبات کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز برداشته شد.
 سالکی با بیان اینکه فعالیت برخی از این واحدها تا ساعات پایانی شب نیز شائبه تخلفات گسترده‌تر را تقویت کرده است، افزود: تخلفات این واحدها شامل عرضه داروهای غیرمجاز از جمله داروهای شبه‌مخدر مانند ترامادول، فروش گیاهان دارویی غیربهداشتی، فعالیت بدون پروانه کسب معتبر و نقض قوانین صنفی بود که خارج از چارچوب قانونی عطاری‌هاست.
 وی با اشاره به تأکیدات مکرر فرماندار محترم مبنی بر لزوم نظارت دقیق و مستمر بر فعالیت عطاری‌ها، خاطرنشان کرد: این عملیات در راستای اجرای مصوبات کمیسیون‌های مبارزه با قاچاق کالا و ارز و مبارزه با مواد مخدر و با هماهنگی دستگاه‌های مرتبط انجام شد.
 سالکی تأکید کرد: نظارت‌ها به‌صورت مستمر ادامه خواهد یافت تا از هرگونه فعالیت غیرقانونی جلوگیری شود.
وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده تخلفات مشابه، موارد را از طریق سامانه ۱۲۴ یا شماره‌های تماس اتاق اصناف گزارش دهند تا اقدامات لازم به‌سرعت انجام شود.
  • نوشته شده
  • در شنبه 10 خرداد 1404
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 0
Aa