شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : دوشنبه 23 تير 1404
کد 9094

فرماندار ملارد:کرامات انسانی و رعایت حق و حقوق اتباع در هنگام طرد حفظ شود

فرماندار ملارد بر حفظ کرامات انسانی و رعایت حق و حقوق اتباع در حین دستگیری و طرد از سطح شهرستان توسط مامورین تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، سید اصغر تقوی در جلسه کمیسیون ساماندهی اتباع خارجی فرمانداری ملارد با تاکید برحفظ کرامات انسانی و رعایت حق و حقوق اتباع در حین دستگیری و طرد ازسطح شهرستان گفت: با رعایت احترام و عزتی که در شان اتباع افغانستانی به عنوان همسایگان مسلمانان قائل هستیم، افراد غیرمجاز شناسایی و از طریق دستگاه های مسئول از کشور طرد شوند.
وی افزود: بازگشت اتباع غیرمجاز افغانستانی به کشورشان یکی از مهم‌ترین مطالبات مردمی است که با تلاش و همراهی همه دستگاه های امنیتی و اجرایی به صورت جدی در حال اجراست.
فرماندار ملارد با بیان اینکه اشتغال به کار اتباع بیگانه غیرمجاز در واحدهای تولیدی و صنفی ممنوع است، تصریح کرد: دستگاه های مربوطه مکلف هستند با کارفرمایانی که از اتباع غیر مجاز در واحدهای تولیدی و خدماتی استفاده می کنند، براساس قانون کار برخورد نمایند.
تقوی تصریح کرد: طرد اتباع غیرمجاز  اقدامی است که می‌تواند به بهبود امنیت اجتماعی و اقتصادی کشور کمک کند. هرچند این اقدام ممکن است با چالش‌هایی همراه باشد، اما تجربه کشورهای دیگر نشان می‌دهد که با مدیریت صحیح و برنامه‌ریزی دقیق می‌توان به نتایج مثبت دست یافت.
در ادامه این جلسه ضمن بررسی اقدامات دستگاه ها و نهادهای مختلف مسئول پیرامون شناسایی و ساماندهی اتباع مجاز و غیرمجاز، بر تسریع در اجرای طرح های ابلاغی تاکید شد.
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 23 تير 1404
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 1
Aa