سه شنبه 4 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 4 شهريور 1404
کد 9130

پیام تبریک فرماندار ملارد به مناسبت هفته دولت

فرماندار ملارد به مناسبت گرامیداشت هفته دولت پیامی صادر کرد. به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، متن پیام سید اصغر تقوی بدین شرح می‌باشد:
بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
 هفته دولت، فرصت گرانبهایی است برای گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عزیز دولت، شهیدان رجایی و باهنر که با فداکاری و از خودگذشتگی خود، راه خدمت به مردم را روشن ساختند.
 هفته دولت امسال که با شعار «۱۲ ماه تلاش و ۱۲ روز دفاع» نامگذاری شده، فرصتی است تا تلاش‌های بی‌وقفه یکساله دولت چهاردهم به ویژه در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه را در جهت تحقق اهداف بلند کشور یادآوری کنیم.
 در این ایام مبارک، با افتخار اعلام می‌کنیم که در شهرستان ملارد، بیش از ۲۱ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری خواهد رسید که نشان‌دهنده عزم راسخ دولت برای توسعه زیرساخت‌ها و رفع نیازهای مردم است.
دولت چهاردهم با رویکردی مردمی به‌دنبال رفع مشکلات اقتصادی، اجتماعی و زیربنایی است و به‌طور مستمر در تلاش است تا شرایطی مناسب‌تر برای زندگی بهتر مردم فراهم آورد. همچنین، در این مسیر حمایت‌های مقام معظم رهبری( مدظله العالی)  از دولت جناب آقای دکتر پزشکیان، پشتوانه‌ای قوی برای تحقق این اهداف است.
 اینجانب ضمن تبریک هفته دولت، از زحمات و تلاش‌های مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی شهرستان ملارد صمیمانه قدردانی نموده و توفیق روزافزون افزون همگان را از خداوند متعال خواستارم.
 امیدوارم در ادامه این مسیر، با همدلی و هم‌افزایی بیشتر، شاهد تحقق آرمان‌های بلند کشور و پیشرفت روزافزون ایران عزیز باشیم.
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 4 شهريور 1404
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 1
Aa