يکشنبه 16 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 15 شهريور 1404
کد 9139

ارتقاء تجهیزات و افزایش ظرفیت بیمارستان شهدای سلامت ملارد برای ارتقای خدمات درمانی

سرپرست بیمارستان شهدای سلامت ملارد از پیشرفت‌های قابل توجهی در بهبود خدمات درمانی، افزایش تخت‌های آی‌سی‌یو و کاهش هزینه‌های بیماران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، مهدی نوری در دیدار با سید اصغر تقوی، فرماندار ملارد، گزارشی جامع از اقدامات انجام شده در این مرکز درمانی ارائه کرد.
وی از آغاز ساخت انبار دارویی با همکاری بنیاد مسکن استان تهران و شهرستان خبر داد که به تسهیل روند تامین داروها کمک می‌کند. همچنین بهسازی تجهیزات و بازسازی نیروی انسانی بخش اورژانس از دیگر اقدامات مهم بیمارستان است.
نوری با اشاره به خرید و راه‌اندازی دستگاه تعیین نمره چشم برای عمل آب مروارید گفت: این اقدام موجب کاهش چشمگیر هزینه تصویر برداری این عمل از یک میلیون تومان به ۴۹ هزار تومان برای بیماران شده است.
سرپرست بیمارستان شهدای سلامت ملارد همچنین از رفع نابرابری در پرداخت کارانه پرستاران خبر داد و تصریح کرد:امروز عدالت در پرداخت‌ها برقرار است.
وی درباره افزایش ظرفیت تخت‌های آی‌سی‌یو گفت:ظرفیت تخت‌های آی‌سی‌یو از ۳۰ به ۴۰ تخت افزایش خواهد یافت و بخش پاراکلینیک مغز و اعصاب همزمان با میلاد پیامبر گرامی اسلام (ص) افتتاح می‌شود.
نوری ادامه داد: ثبت سفارش پمپ انژکتور دستگاه سی‌تی‌اسکن با تزریق انجام شده و انتظار می‌رود با دریافت این قطعه هزینه درمان مراجعان تا ۳ میلیون تومان کاهش یابد.
وی در پایان گفت: خرید دستگاه تصویر برداری نیز در دستور کار قرار دارد و هدف ما ارائه خدمات با قیمت دولتی است که اقدامات لازم در این زمینه در حال انجام است.
  • نوشته شده
  • در شنبه 15 شهريور 1404
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 9
Aa