مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملارد از امضای تفاهمنامهای مهم در جهت توسعه زیرساختهای آموزشی در منطقه صفادشت خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، داود محمدی فام با اعلام این خبر افزود: با هدف گسترش عدالت آموزشی و پرورشی و پاسخ به نیازهای رو به رشد جمعیت دانشآموزی در شهرک امید صفادشت، طی تفاهمنامهای رسمی میان آموزش و پرورش شهرستان ملارد و ادارهکل راه و شهرسازی غرب استان تهران، ۱۸ قطعه زمین به مساحت بیش از ۶۲ هزار و ۸۶۰ متر مربع برای ساخت فضاهای آموزشی و پرورشی واگذار شد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملارد با تاکید بر نقش کلیدی این اقدام در توسعه متوازن خدمات آموزشی در سطح شهرستان گفت: این تفاهمنامه در پنجمین نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان ملارد به ریاست سید اصغر تقوی، فرماندار شهرستان و با حضور رفیق مصطفایی، رئیس اداره حقوقی، املاک و حمایت قضایی کارکنان آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران به امضا رسید که جای تقدیر دارد.
این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: با اجرایی شدن این تفاهمنامه، گام بلندی در مسیر ارتقای شاخصهای آموزشی شهرستان، بهویژه در مناطق در حال توسعهای چون صفادشت برداشته خواهد شد و این اقدام میتواند زمینهساز رشد همهجانبه دانشآموزان و دسترسی عادلانهتر آنان به فضاهای آموزشی استاندارد باشد