يکشنبه 7 دي 1404
تاریخ : چهارشنبه 3 دي 1404
کد 9318

نظارت بر واحدهای صنفی عرضه‌کننده اقلام اساسی افزایش می‌یابد

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری ملارد بر لزوم تشدید نظارت بر واحدهای صنفی، به‌ویژه واحدهای عرضه‌کننده اقلام اساسی، تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، آقامعلی سلطانی روز سه‌شنبه دوم دی‌ماه در جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان ملارد با تاکید بر افزایش نظارت‌ها بر واحدهای صنفی، به‌ویژه عرضه‌کنندگان اقلام اساسی، اظهار داشت: برخی سودجویان با سوءاستفاده از نوسانات ارزی، اقدام به افزایش خودسرانه قیمت‌ها کرده‌اند، در حالی که کالاهای موجود را پیش از این و با قیمت‌های قبلی تهیه کرده‌اند.
وی با بیان اینکه مردم باید اطمینان داشته باشند دستگاه‌های اجرایی و نظارتی در حوزه معیشت و سفره مردم هیچ‌گونه خط قرمزی ندارند، افزود: با متخلفان باید به‌گونه‌ای برخورد شود که امکان تکرار تخلف برای آنان وجود نداشته باشد.
معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری ملارد تصریح کرد: بازرسی‌ها باید به‌صورت مستمر و در دو نوبت صبح و عصر، به‌ویژه از واحدهای عرضه‌کننده اقلام اساسی، انجام شود تا از هرگونه تخلف جلوگیری به عمل آید.
در ادامه این جلسه، اعضای ستاد تنظیم بازار شهرستان گزارشی از اقدامات انجام‌شده در خصوص نظارت بر بازار شب یلدا، تامین اقلام اساسی و بازرسی‌های صورت‌گرفته ارائه کردند.
 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 3 دي 1404
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 3
Aa