فرماندار ملارد به همراه جمعی از مسئولان با خانواده شهید اکبر جعفرپور و جانباز سرافراز عابدین غلامی در بخش صفادشت دیدار و از ایثار و فداکاری آنان تجلیل کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، سید اصغر تقوی، فرماندار شهرستان ملارد، به همراه حجت الاسلام خوبرو امام جمعه، کریمی شهردار صفادشت و جمعی از مسئولان با حضور در بخش صفادشت، با خانواده شهید اکبر جعفرپور و جانباز سرافراز عابدین غلامی دیدار و گفتوگو کرد.
بسبجی شهید اکبر جعفرپور در سال ۱۳۶۵ و در عملیات کربلای ۵، در سن ۲۱ سالگی به درجه رفیع شهادت نائل آمد. همچنین جانباز سرافراز عابدین غلامی نیز در سال ۱۳۶۰ به افتخار جانبازی نائل شد.
در این دیدار، خانواده شهید و جانباز غلامی به بیان بخشی از خاطرات دوران دفاع مقدس پرداختند.
فرماندار ملارد نیز با تاکید بر جایگاه والای شهدا و ایثارگران گفت: امروز ثمره خون پاک شهدا را در عزت و اقتدار ملت ایران مشاهده میکنیم و دشمنان این ملت در برابر ایستادگی مردم ایران به ذلت افتادهاند.